Campbell St

Renovation Extraordinaire

 

3098_7_CAMPBELL_ST_v2 copy

With the owners determined to keep some of the original dwelling, the bespoke modern build evolved around it.

Using the existing front garden to set the tone for the backyard with deciduous Japanese Elms showing off their deep red to contrast against the lush green of the hedging, lawn and myriad of dark, moody pots. The circular aesthetic runs through the entire property, with the white frontage accent, fun circular paving, whimsical curved fencing.

The green, grey and black colour palette of this home can be seen in the Annapolis Grey flooring and black window frames

reflected in the Neolith black river stone of the kicthen benches and cabinetry. Bringing the garden into the kitchen with the mirrored splashback. All the European appliances you would expect in a high-end home, this house meets the brief. Space for the family over the two living areas, with the wintery pleasure of a fireplace and uninterrupted views of the north-facing back garden and pool area. The industrial vibe of the mesh screening defines the space of the living and dining areas.

2936_7_CAMPBELL_ST copy
3053_7_CAMPBELL_ST copy

Every drop of sunlight is drawn into the outdoor entertaining area through the multiple oversized glass skylights.

The opulent black tile of the contemporary pool with honed concrete, combined with the floating deck and beautifully curated garden makes Sunday sips a necessity in this idyllic backyard.

Architect

Rigney Scerri Architects

Landscape Designer

Jen Thompson - Atkinson Pontifex

Interior Designer

Sam Gray - Atkinson Pontifex

Scroll to Top